Εστιατόρια & Μπάρ
Refined flavors with Halkidiki products

Το εστιατόριο είναι ένα φωτεινός, φινετσάτος και ευχάριστος χώρος, σε όροφο του κεντρικού κτιρίου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Philoxenia Hotel, όπου σερβίρονται τα πρωινά και όλα τα γεύματα.

Εδώ μπορείτε να γευτείτε πεντανόστιμες ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ από τους πλούσιους μπουφέδες που ετοιμάζονται για το ελληνικό πρωινό και το δείπνο σας και από την action της κουζίνας.

Το Philoxenia προσφέρει ημιδιατροφη ή All Inclusive πακέτο.

Η Ημιδιατροφη περιλαμβάνει: Το πρωινό (07:00π.μ.-10:30π.μ.) και το βραδινό (18:30μ.μ.-21:00μ.μ.)

Το All Inclusive αποτελείται από πρωινό (7:00-10:30), Μεσημεριανό (13:00-15:00) και Δείπνο (18:30-21:00) το καθένα σε μορφή μπουφέ (1 δείπνο την εβδομάδα μπορεί να ανταλλάσσεται με 1 δείπνο στο a la carte εστιατόριο, απαιτείται κράτηση). Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, οίνος κρασιού ανά ποτήρι και μπύρα σερβίρονται για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Ένας μπουφές σνακ είναι διαθέσιμος το πρωί και το απόγευμα (11:00-13:00/15:30-17:30). Τα ποτά με αλκοόλ και μη αλκοολούχα ποτά συμπεριλαμβάνονται στο μπαρ της πισίνας Philoxenia από τις 10:00 π.μ. έως τις 01:00. Με την επιλογή All Inclusive, το μίνι ψυγείο στο δωμάτιο γεμίζει καθημερινά με ένα μικρό μπουκάλι νερό ανά άτομο, υπάρχει δωρεάν Wi-Fi στο δωμάτιο και δωρεάν χρήση του χώρου ευεξίας.

Υπάρχει, η δυνατότητα παροχής πρωινού νωρίς το πρωί και γευμάτων σε ειδικές συσκευασίες εκδρομής κατόπιν αίτησης. Ιδιαίτερα πιάτα για συγκεκριμένες ομάδες ατόμων ή μεμονωμένα άτομα (διαβητικούς, αθλητές, vegan, ασθενείς κ.λπ.) ετοιμάζονται από το προσωπικό της κουζίνας, με κάθε σας ζήτηση.

Η κουζίνα του Philoxenia Hotel είναι φημισμένη τόσο για τη μεγάλη ποικιλία και την αξεπέραστη ποιότητα των πιάτων της όσο και για τη νοστιμιά του κάθε εδέσματος ξεχωριστά.

Η γαστρονομία παντρεύεται με την παράδοση και γεννιέται η υγιεινή μεσογειακή διατροφή στο τραπέζι σας, μέσα από ολόφρεσκα τοπικά, βιολογικά προϊόντα, μαγειρεμένα με αγάπη, μεράκι και φαντασία από έμπειρους σεφ. Αγνό μέλι και ελιές από τη Σιθωνία, μυρωδικά και βότανα από τους κήπους του ξενοδοχείου, εκλεκτό κρασί ντόπιων παραγωγών, αρωματικά τυριά του τόπου ψάρια ημέρας από τους ψαράδες της περιοχής και ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά από τη γη της Χαλκιδικής είναι μερικές από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται σε κάθε πιάτο.

Ξεκινήστε μια όμορφη και δραστήρια μέρα παίρνοντας ένα πλούσιο πρωινό και επιλέγοντας ό,τι σας αρέσει από τα παρακάτω.

Symposion Beverage List