Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Το συγκρότημα Philoxenia ετοίμασε και σας παρουσιάζει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας για ενήλικες και άλλο ένα ειδικό ευφάνταστο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για παιδιά.

Σε καθημερινή βάση, μια πλειάδα δραστηριοτήτων κατάλληλη να ικανοποιήσει κάθε γούστο είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε ότι σας αρέσει κι ότι σας ενδιαφέρει. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, όπως stretching ή zumba, καθώς έμπειροι εμψυχωτές θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα σας για να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν στα πρώτα σας βήματα.

Τα καλοκαιρινά βραδάκια, από νωρίς, ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολύ χορό και τραγούδι θα απογειώσει τη διάθεσή σας. Ελληνικές live ή ντίσκο βραδιές, με διαγωνισμούς καραόκε ή χορού, με εκπλήξεις, με μπύρα, ούζο, κρασί ή κοκτέιλ, κάτω από τον έναστρο χαλκιδικιώτικο ουρανό, θα σας χαρίσουν στιγμές αξέχαστες.

Για τους μικρούς μας φίλους ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με διαδραστικά παιχνίδια, κατασκευές και πολύ φαντασία υλοποιείται καθημερινά πλην Κυριακής, από παιδαγωγούς – animateurs που εγγυώνται την ασφάλεια και τη διασκέδαση των παιδιών σας.
Μην εκπλαγείτε αν τα παιδιά σας στο τέλος της μέρας, ξέρουν την ελληνική μυθολογία και την ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων καλύτερα από εσάς ή χορεύουν συρτάκι, αν έχουν βρει έναν πειρατικό θησαυρό ή έχουν κατασκευάσει ένα κάστρο στην άμμο ωραιότερο από αυτό που έχετε ποτέ φανταστεί!

Φωτογραφίες